Kontakta oss

 

ServiceFinder – Vår historia

Det fanns en tid då det var bökigt att få tag på en hantverkare. Men sedan kom tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinder, och alla privatpersoner, arbetsplatser och föreningar som söker efter tjänsteföretag fick det därefter lätt att få tag på rätt företag.
 

Allting började med att Aleksandar Goga, Jeffrey Singh och Vishal Nanda diskutera och kom fram till att man ville skapa en tjänst som underlättade för de privatpersoner som ville anlita företag för olika uppdrag.
 

Med stark entreprenörsanda och ett ordentligt driv tog sig de blott 19 år unga männen an uppgiften. Och 2006 grundades företaget Tjänsteguiden, som senare kom att byta namn till ServiceFinder.
 

Att vi på ServiceFinder hade en bra väldigt bra idé fick vi tämligen omgående ett kvitto på. Redan första året använde sig 1 600 personer av vår tjänst. Det första lilla källarkontoret på Norr Mälarstrand blev snabbt för litet för oss. Och när vi hamnade på Internetworld publicerade lista över Sveriges hetaste nätentreprenörer 2007 började ryktet sprida sig allt mer: vi var verkligen ett företag att hålla koll på.
 

Som alla nystartade företag testade vi många nya grepp. En del flög, och andra gjorde det inte. Men uppstartsårens lärdomar, goda som mindre bra, vässade oss mycket. Namnbytet till ServiceFinder skedde 2009 och kom också den numera välkända logotypen “tummen upp”, på plats. Med ett engelskt namn och en tydlig symbol var vi på ServiceFinder nu rustade att möta inte bara Sverige, utan även nå internationellt.

Varför använda ServiceFinder?

ServiceFinder är en av Sveriges största tjänsteförmedlare och är verksam över hela Sverige. Bolaget har tusentals anslutna företag som kvalitetssäkras dagligen. Med tjänsten tar du enkelt in offerter, ser omdömen och väljer det bästa företaget för ditt projekt!

Läs mer här på ServiceFinder.se

  • List IconKundservice inom 24 timmar
  • List IconTusentals kvalitetssäkrade företag

Ta in offerter redan idag!

Jag behöver hjälp med:Beskriv ditt behov

Tjänsten är helt gratis och utan förpliktelser


Mina kontaktuppgifter:

Ange dina kontaktuppgifter och post-nummer till uppdragsplatsen.

Privata investerare gick in i vårt företag och Bonnierkoncernen blev delägare. Två år senare, 2011, togs nästa stora steg då ServiceFinder blev en del av Schibstedt, en mediekoncern där bland annat Blocket.se, Prisjakt och hitta.se ingår. 2011 var också året då vi hamnade på i toppskiktet av Veckans Affärers lista över Sveriges 101 supertalanger.

På några få år har vi på ServiceFinder gått från idé till att vara bland de största på marknaden. Och framtiden ser onekligen ljus ut. Från de tre grundarna har företaget växt successivt och idag är vi över 50 medarbetare. Mer lär det bli då tjänsteförmedling är en företeelse som kommer öka i framtiden.

Mer fakta om ServiceFinder: